DOGE Coin İle Ödeme Başladı

Çevrimiçi elektronik perakendecisi Newegg, “20 Nisan Doge Günü”ne yakışır şekilde artık Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurdu. Newegg duyuruyu Twitter hesabı üzerinden yaptı.

BTC, ETH, BCH ve DOGE ile Ödeme Yapılabilir?

Newegg firması, 2001 yılında Los Angeles’ta Tayvan doğumlu Amerikalı girişimci Fred Chang tarafından kuruldu. Şirket, 2014 gibi erken bir tarihte Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlayan ilk kurumsal firmalar arasında yer aldı. Newegg o zamandan beri kabul ettiği kripto para listesini Bitcoin Cash, Ethereum, USD tokenleri yönünde genişletti.

Newegg’in Marka Müdürü Andrew Choi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizin alışveriş yapmalarını kolaylaştırmaya kendimizi adadık; bu, onlara en uygun ve tercih ettikleri ödeme yöntemiyle işlemlerini tamamlamalarına izin vermek anlamına geliyor. Bu kapsamda, Dogecoin hayranlarına kolaylık sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şüphesiz kripto para, çevrimiçi alışveriş yapmanın yeni ve önemli bir yolu.” ifadelerini kullandı.

Dogecoin ile Nasıl Ödeme Yapılır?

Newegg’den alışveriş yaptıktan sonra ödeme aşamasına gelindiğinde; kullanıcıların, ödeme yöntemi olarak BitPay’i seçmeleri ve ardından da satın alma işlemlerinde kullanmak istedikleri kripto parayı işaretlemeleri gerekiyor. Şimdi bu seçenekler arasına Dogecoin de katılmış oldu.

Son zamanlardaki çılgın Dogecoin yükselişine bakılırsa, bu kripto paraların alışverişte daha yoğun olarak kullanılması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir