ADA(Cardano) %14’lük Yükselişin Ardından Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Geldi

  • seyit
  • Mayıs 9, 2021
  • 0
  • 366 görünümler

Şu an yaklaşık 58 milyar dolarlık bir değere sahip olan ADA, Piyasa değeri olarak ilk 5’te bulunuyor.

ADA, büyük borsalarda %14 büyüme kaydederek 1.83 $ ‘a ulaştı. Bu tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak kaydedildi. Gün içinde %14, haftalık %31 ve geçen ay %47’nin üzerinde değer kazandı.

Coingecko verilerine göre Cardano’nun piyasa değeri 57,8 milyar dolara ulaşarak Tether’i (USDT) 6 numaraya itip ilk 5’e girmeye başardı.

ADA, en büyük kripto para birimi BTC’ye göre %16 daha iyi performans gösterdi.

Yatırımcılar boğa piyasasının bir sonraki ayağına hazırlanırken, Cardano teknik, temel ve duygu odaklı göstergelerin bir araya gelmesiyle yukarı yönde destekleniyor. Cointelegraph’ın verilerine göre, ADA’nın yükseliş trendinin yeniden başlaması, kripto para birimi geçen hafta 1.48 $ ‘lık direnci aştıktan sonra doğrulandı. Fiyat hareketi, yukarı yönlü hedefi 2,00 dolara, ardından 2,25 dolar olarak belirlendi.

Temel gelişmeler açısından, dijital para borsası Kraken geçen hafta ADA’yı artık kendi platformunda mevcut olduğunu duyurduktan sonra %6 yükseldi.

Cardano’nun uzun süreli geliştirme yol haritasındaki bir sonraki önemli dönüm noktası, blok zincirinde akıllı sözleşme kabiliyetini tanıtmak için belirlenen Alonzo yükseltmesidir. Cardano’nun arkasındaki geliştirme kolu olan Hong Kong, geçen ay Alonzo’nun “birkaç test firması aracılığıyla ana ağa kademeli olarak konuşlandırıldığını” açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir